Malosiaga Meafaigaluega Commutator Fofo

2022-10-20

O le commutator e masani ona faʻaaogaina i le fale taʻavale, afi fale, ma meafaigaluega eletise. O le fausaga faavae o le commutator o le: e aofia ai le commutator laupepa apamemea tufatufa tutusa i luga o le circumference i fafo o le tino commutator, ma le tino commutator. Fausia faʻatasi, o le commutating laupepa apamemea ua tuʻuina atu i se fasi vae e faʻapipiʻi i totonu o le tino commutator ma faʻapipiʻi faʻatasi ma le tino commutator.

Ina ia faʻamalosia le malosi faʻapipiʻi i le va o le laupepa apamemea commutator ma le tino commutator, ma faʻaleleia mea faʻainisinia o oloa commutator meafaigaluega eletise, o le auala sili ona faʻaaogaina o le faʻaleleia lea o le fausaga o vae vaʻa ma seti le mama faʻamalosi, ma o le faʻaleleia atili o le fausaga o vae chip e sili ona lelei. O le fofo faʻapitoa o le faʻateleina o le tele o vae ata tifaga. Ae ui i lea, mo mea faigaluega eletise commutator oloa e laʻititi laʻititi lapopoʻa ma le tele o commutation apamemea laupepa, o le tele o ona vae e matua faʻatapulaʻaina i itu uma e lua ma le radial itu, ma o felafolafoaiga taʻitasi e matua faʻatapulaʻaina. O le mamao i le va o itu i totonu o pine o laupepa apamemea o le a matua laʻititi. Afai e fa'atupula'ia le tele o pine, o le a faigofie ona pa'i atu pine o lo'o lata ane pe a tui fa'atasi le pepa apamemea fealua'i ma le tino commutator. , e mafua ai le maualuga o le teenaina o oloa commutator pe a uma le tui.

I le vaʻai i faʻaletonu o le tekonolosi o loʻo i ai nei, matou te tuʻuina atu se fofo faʻapitoa faʻatekonolosi fou, lea e mafai ona faʻaleleia atili ai le mausali o le tuʻufaʻatasiga i le va o le commutator apamemea laupepa ma le tino commutator, faia o se meafaigaluega eletise commutator ma tulaga maualuga oloa.


  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
google-site-verification=SyhAOs8nvV_ZDHcTwaQmwR4DlIlFDasLRlEVC9Jv_a8