Lapataiga mo le fa'aogaina o pulumu kaponi

2022-02-21

1. Afai o le uaea taitai o lepulumu kaponio lo'o ufiufiina i se fa'amau fa'apalapala, e tatau ona fa'apipi'i i totonu o le fa'amau fa'amau pulumu kaponi; afai o le uaea ta'ita'i o se uaea apamemea leai, e tatau ona fa'apipi'i i totonu o le eleele e umia pulumu carbon.
2. Pe a faʻapipiʻi lepulumu kaponii luga o le faʻamau pulumu carbon, faʻalogo i le itu o le faʻafefe o luga. Afai e faʻapipiʻi le pulumu carbon i tua, o le faʻafesoʻotaʻi luga o le a laʻititi tele, ma o le gaosiga o le eletise o le a vaivai pe leai foi.
3. O le pulumu kaponi e tatau ona mafai ona alu i luga ma pa'u fua i totonu o le mea e teu ai pulumu kaponi. Afai e tuʻuina atu le kata, e tatau ona aveese le vaega sili atu.
4. E tatau ona oomi le puna puna pulumu kaponi i le ogatotonu o lepulumu kaponie puipuia ai le ofuina le tutusa.

5. Le vaega fa'afeso'ota'i i le va o lepulumu kaponima o le commutator e le tatau ona laʻititi ifo i le 3/4 o le aofaʻi o le faʻafesoʻotaʻi luga, ma le pulumu carbon e le tatau ona i ai ni stains suauu.

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
google-site-verification=SyhAOs8nvV_ZDHcTwaQmwR4DlIlFDasLRlEVC9Jv_a8