Fa'atonuga fa'apipi'i

2022-02-23

Pe o letauaveua fa'apipi'i sa'o e afaina ai le sa'o, ola ma le fa'atinoga. O le mea lea, e tatau ona suʻesuʻe atoatoa e le matagaluega mamanu ma faʻapotopotoga letauavefa'apipi'i. O loʻo faʻamoemoe o le a faʻataunuʻuina le faʻapipiʻiina e tusa ai ma tulaga faigaluega. O aitema o tulaga faigaluega e masani ona fa'apea:
(1) Faʻamama le faʻamau ma le faʻaogaina o vaega e fesoʻotaʻi
(2) Siaki le fua ma tulaga faʻamaeʻaina o vaega faʻatatau
(3) Fa'apipi'i
(4) Su'esu'ega ina ua uma ona fa'apipi'i le fa'amau
(5) Sapalai lubricant
E iai le faamoemoe o letauaveo le a tatalaina afifi a'o le'i fa'apipi'iina. Lubrication ga'o lautele, leai se fa'amamaina, fa'atumu sa'o ile ga'o. E le manaʻomia ona faʻamama le suauʻu lubricate i le lautele. Ae ui i lea, o alavai mo meafaifaʻaili poʻo le faʻaogaina maualuga e tatau ona faʻamamaina i le suauu mama e aveese ai le inhibitor ele o loʻo ufiufi i luga o alavai. E faigofie ona ele fa'amau fa'atasi ma le inhibitor ele, o lea e le mafai ai ona tu'u fa'atasi. E lē gata i lea,alavaiua fa'amaufa'ailogaina i le ga'o e mafai ona fa'aoga sa'o e aunoa ma le fa'amamaina.
O le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi e eseese e faʻatatau i le fausaga o le faʻapipiʻiina, fetaui ma tulaga. E masani lava, talu ai o le tele o 'au e feliuliua'i, e mana'omia e le mama totonu se fa'alavelave fetaui. E masani ona oomi i totonu e se lomitusi, po'o se auala fa'afefeteina. I le tulaga o se pu faʻapipiʻi, faʻapipiʻi saʻo i luga o le au faʻapipiʻi, pe faʻapipiʻi i se lima.
Pe a faʻapipiʻi i le atigi, e masani lava ona tele le kilia e fetaui, ma o le mama i fafo o loʻo i ai se aofaʻi faʻalavelave, lea e masani ona oomi i totonu e se lomitusi, pe o loʻo i ai se auala faʻafefete mo le faʻapipiʻiina pe a uma le malulu. A faʻaaogaina le aisa mago e fai ma faʻamaʻa ma faʻafefete faʻaoga e faʻaoga mo le faʻapipiʻiina, o le susu i le ea o le a faʻafefe i luga o le faʻamau. O le mea lea, e mana'omia ni faiga e tetee atu ai i le 'ele.


  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
google-site-verification=SyhAOs8nvV_ZDHcTwaQmwR4DlIlFDasLRlEVC9Jv_a8