Tulaga lelei o polo polo

2022-02-23

Tu'u poloo se ituaiga o taavale taavalevale. O loʻo faʻapipiʻi le polo i le ogatotonu o le mama uʻamea i totonu ma le mama uʻamea fafo, lea e mafai ona tauaveina se uta tele.
(1) I tulaga lautele o galuega, o le faʻafefe o le polo e laʻititi laʻititi, o le a le suia i le suiga o le faʻalavelave faʻafefe, ma e mautu; o le amataga ma le taʻavale torque e laʻititi, o le paʻu o le mana e laʻititi, ma o le lelei e maualuga.
(2) O le kilia o le radial o le polo e laʻititi, ma e mafai ona faʻaumatia e le auala o le axial preload, o lea e maualuga ai le saʻo saʻo.
(3) O le axial lautele o polo bearings e laʻititi, ma o nisi bearings o loʻo tauaveina radial ma axial composite avega i le taimi lava e tasi, faʻatasi ai ma le faʻatulagaina faʻatusatusa ma faigofie tuʻufaʻatasia.
(4)Uiga poloo vaega faʻasalalau faʻatasi ma se maualuga maualuga o faʻasalalauga ma e mafai ona gaosia i vaega, o lea e maualalo ai le tau.

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
google-site-verification=SyhAOs8nvV_ZDHcTwaQmwR4DlIlFDasLRlEVC9Jv_a8